Karaktere nga librat e The Witcher që do donim t’i shikonim në lojë
Meve, Milva, Bonhart dhe më shumë personazhe të cilët do të donim ti shikonim në The Witcher e ardhshëm Nëse keni luajtur The Witcher 3: Wild Hunt duke eksploruar çdo cep të tij me kujdes dhe keni lexuar librin nga…
The Witcher 3 është zyrtarisht një lojë ‘best-selling’ falë Netflix
Seria e re e Netflix, The Witcher doli në fund të Dhjetorit 2019 dhe prezantoi një audiencë krejt të re në botën e Geralt, Yennefer dhe Ciri. Si rezultat, videoloja The Witcher 3 e 2015, e vendosur në të njëjtin…
Musk pyet pronarët e Tesla nëse duan The Witcher në makinat e tyre
CEO i Tesla, Elon Musk ka pyetur nëse pronarët e Tesla do të donin të luanin The Witcher në makinat e tyre, duke marrë një përgjigjje shumë ekzaltuese nga fansat. Makina e Tesla ofron disa videolojëra për pronarët e saj,…
The Witcher 3 kap majat me mbi 100,000 lojtarë aktivë
The Witcher 3: Wild Hunt vazhdon të shohë një fillim dekade mbresëlënës kur bëhet fjalë për aktivitetin e lojtarëve pas lëshimit të serialit të Netflix muajin e kaluar. Kini parasysh se loja u lëshua në 2015 dhe paketa e fundit…