fbpx
True Damage Little Legends do të vijnë në Teamfight Tactics
True Damage duket se do të vijë dhe në Teamfight Tactics Ndërkohë që hype për skin-et True Damage dhe single-in e tyre të parë Giants vazhdon të rritet, disa fansa të tyre kanë humbur. Riot ka arritur t'i gjejë ata,…
50 kampionë të rinj do të vijnë në Teamfight Tactics Set 2
Duhet të mësojmë Teamfight Tactics sërish! Teamfight Tactics do të marrë një update shumë të madh me ardhjen e Rise of the Elements. Me anë të streamer-ave të lojës, u zbulua thuajse gjithçka  e re që pritet të vijë, por…
Riot Games zbulon Teamfight Tactics: Mobile për 10 vjetorin e LoL
Riot Games hedh sytë nga mobile Që prej lançimit të Teamfight Tactics në korrik, fansat kanë kërkuar që një version mobile i autobattler-it të lançohet për ta luajtur lojën në lëvizje. Në livestream-in e 10-vjetorit të League of Legends, kjo…
Twisted Fate është kampioni i parë do të vijë në Teamfight Tactics
Studioja e Riot Games do të shtojë një kampion të ri në autobattler-in Teamfight Tactics. Kjo konsiderohet si shtesa e parë në bazën e 50 kampionëve që ka loja. Champi në fjalë mendohet të jetë Cutpurse Twisted Fate. Një anëtar…