Tastierë për të bërë spam emotes në Discord?!
Të gjithë kemi hasur tastiera të ndryshme duke filluar që prej atyre të thjeshtave që shumica prej nesh i quan “tastiera zyrash” dhe deri tek ato gaming me ndriçim RGB ose që janë mouse dhe tastierë në të njëjtën kohë.…
Kjo tastierë nuk do ju lejojë më që të bëni gabime kur shkruani
Startup-i teknologjik zvicerian, Typewise, po feston lançimin e aplikacionit të tyre të tastierës së gjeneratës së ardhshme, të njoftuar në CES të këtij viti Koncepti i suksesshëm i Typewise mundësohet nga një tastierë e planifikuar në formë të një 'hoji…