Ninja i bashkohet turnamentit Valorant të T1 me Sonii, Morgausse, Grego dhe Lex
Ninja është konfirmuar të jetë kapiteni i ardhshëm në turnamentin e ardhshëm Valorant Showdown të T1. Ekipi i Ninja do të konsistojë në Michael “sonii” Sherman nga T1, ish pro i Fortnite Austin “Morgausse” Etue, ish pro i Apex Legends…
T1 shton ish-lojtarin e CS:GO Food në ekipin e Valorant
Ky është lojtari i katërt i T1 për Valorant T1 ka bërë një tjetër lëvizje për të mbushur ekipin e tyre të Valorant. Organizata ka firmosur me ish-lojtarin profesionist të CS:GO, Victor "Food" Wong, i cili ka luajtur me Swole…
T1 firmos me ish-lojtarin e CS:GO Brax si lojtari i parë i Valorant
Skena kompetitive e Valorant duket se po krijohet Organizata koreane T1 ka nisur skenën kompetitive të Valorant duke firomosur me lojtarin e parë për shooter-in e Riot. Ish-lojtari profesionist i CS:GO Brax (i njohur gjithashtu edhe si Swag) është bashkuar…