Sistemi origjinal që ndryshoi historinë e gaming është rikthyer
Një flakë nga e kaluara për 35 vjetorin e Super Mario Bros. Sistemi origjinal Game & Watch u lëshua në Japoni në 1980 dhe ishte konsoli i parë i lojërave portabël i krijuar nga Nintendo. Tani të gjithë mund të…
7 filmat më të këqinj të bazuar në videolojëra
Nuk është ndonjë sekret që kinematografia dhe videolojërat nuk para përziehen mirë bashkë. Ka patur shumë tentativa për të krijuar filma të bazuar në videolojëra, por me bindje mund të themi se asnjë prej tyre nuk ka qenë në nivelin…
Super Mario Bros është videoloja me kërkesat më të larta për një film
Populli ka folur. Tani që ideja e kthimit të një videoloje në film nuk është edhe aq e urryer, shumë njerëz po pyesin veten se cila do të jetë loja e rradhës që do të marri një seri adaptimesh në…
Dikush ka krijuar një battle royale brenda Super Mario Bros
A është e mundur kjo? Mesa duket po Call of Duty ka një battle royale. Fallout ka një battle royale. Battlefield ka një battle royale. Kush është loja e rradhës që do të marrë një battle royale? Përgjigja juaj padyshim…