fbpx

Tag: subathon

Twitch Subathon i Ludwig u mbyll aksidentalisht më herët seç duhej
Pothuajse duke dalë në 3 javë livestreaming të Twitch subathon-it të tij, kanali i Ludwig doli papritur offline në 4 Prill, pavarësisht se kohëmatësi i tregonte se kishte akoma 16 minuta të mbetura. Fatmirësisht, ishte thjesht një gabim dhe stream-i…