Ninja dhe SypherPK shpjegojnë si SBMM mund të përmirësohet në Fortnite
Me skill based matchmaking që është kritikuar pak kohët e fundit në Fortnite, Tyler Ninja Blevins dhe SypherPK ekzaminuan se si mund të kryheshin disa përmirësime për këtë tëfundit. SBMM ka qenë një nga tematikat më të përfolura të lojërave…
Fortnite thuhet se ka hequr skill-based matchmaking nga squads
Në një video të postuar së fundmi në YouTube, Ali 'SypherPK' Hassan thotë se ai ka pasur kontakte me Epic Games dhe beson se SBMM është hequr nga loja, dhe ndërsa është një gjë e mirë për lojtarët që thjesht…
Pas Chapter 2, cila është e ardhmja e Fortnite?
Nga vrimat e zeza tek një matchmaking funksional, ky ka qënë një vit i çuditshëm për lojën battle royale të Epic Games Ky ka qënë një vit mjaft i çuditshëm për një prej lojërave më popullore, Fortnite. Me lançimin e…
PUBG teston skill based matchmaking në Amerikën e Veriut
Tashmë do të luani kundër kundërshtarëve me të njëjtat aftësi si ju në PUBG PUBG ka filluar testimin e skill based matchmaking për lojtarët në PC në Amerikën e Veriut për të krijuar një matchmaking më kompetitiv, por lojtarët ende…
Lojtarët e Fortnite janë të acaruar nga skill-based matchmaking
Duket se skill-based matchmaking nuk ka funksionuar ashtu siç duhet në Fortnite Një numër i madh lojtarës të Fortnite e kanë kritikuar Epic Games pasi zbuluan se loja nuk e merrte më parasysh se në cilën platformë po luanin ata…