Drejtori artistik i Silent Hill hedh shenja drejt një loje të re
"Shpresoj që kjo lojë nuk do të anullohet." Silent Hill nuk ka qenë edhe aq aktive për gati një dekadë tashmë. Instalimi më i fundit, që erdhi në 2012 ishte Downpour dhe që nga ajo pikë Konami e ka lënë…
5 seri horror që duhet të rikthehen me PS5 dhe Xbox Series X
Këto janë disa prej lojërave horror më të mira, por të cilat janë harruar ndër vite Kjo gjeneratë e gaming nuk e ka rrahur shumë zhanrin horror. Në fakt, shumica e lojërave më të mira horror kanë ardhur nga zhvilluesit…
Lojtari i PT del nga shtëpia në lojë dhe eksploron hartën e plotë të Silent Hill
Fundi i Kojima Productions nën drejtimin e Konami është ende diçka që shumica prej nesh nuk e kanë kapërcyer, sado që Kojima Productions në vetëvete ka sjellë së fundmi Death Stranding. E dimë se Silent Hills e Kojima nuk ka…
Hideo Kojima do të bëjë “lojën më të frikshme horror ndonjëherë”
Më të frikshme se P.T.? Death Stranding e Kojima Productions u lançua në PlayStation 4 këtë muaj, duke shënuar një epokë të re për Hideo Kojima, katër vite pasi ai u shkëput nga Konami. Përpara Death Stranding, Kojima po punonte…