Rasputin vs Osiris mund të vijë në sezonin e ri të Destiny 2
Një rikthim në mars me Warlock-un më të famshëm Season of Dawn në Destiny 2 do të zgjasë edhe vetëm 3 javë më shumë dhe lojtarët ende nuk dinë shumë për sezonin e ardhshëm të lojës. Por pas reset-it të…
Ja në cilat data do të vijnë ‘patch’-et e League of Legends Season 10
Tani që Season 10 është këtu, ne mund të presim mode-in e bazuar në skuadër, Clash, disa LoL Champions të rinj dhe 120 skin-e të reja të League of Legends; përfshirë një skin të ri falas të Volibear për lojtarët…
Teaser-i i season 10 në League of Legends tregon rework-un e Volibear
Teaser-i i ri i Season 10 na tregon se çfarë duhet të presim nga League of Legends këtë vit Season 10 në League of Legends është fare pranë dhe zhvilluesi Riot ka disa lajme entuziazmuese për atë çka pritet të…
Nerf i Aphelios dhe rework i Sylas do të vijnë në Patch 10.1 të LoL
Patch-i i parë i Season 10 në League of Legends do të jetë shumë i madh Me fillimin e sezonit të ri të League of Legends fare pranë, një patch i madh pritet të vijë, duke finalizuar të gjitha ndryshimet…
Season 10 në League of Legends do të nisë në 10 janar
Bëhuni gati! Një vit i ri, një sezon i ri në League of Legends. Pas një muaji eksperimentimi, pre-season në League of Legends po i vjen fundi dhe ai do të zëvendësohet nga Season 10 gjatë kësaj jave. Llogaria zyrtare…
Season 10 i PUBG Mobile do të fillojë në 9 nëntor
Season 10 i PUBG Mobile është njoftuar zyrtarisht në Twitter. Kemi lajme të mira! PUBG Mobile i është drejtuar Twitter dhe ka njoftuar se Season 10 do të vijë në datë 9 nëntor. Në postim gjithashtu u zbulua se Royale…
Ndryshimet e preseason në League of Legends kanë ardhur në PBE
Tashmë keni mundësi të provoni gjithçka të re në League of Legends në PBE Preseason në League of Legends është zakonisht një periudhë testimesh nga Riot për të parë ndryshimet që nevojiten në lojë. Çdo vit, update të shumta revolucionarizojnë…
Kur do të jetë Fortnite prapë online?
Pas mbylljes së Season 10, që literalisht thjesht e fshiu Fortnite jashtë ekzistencës, duke i lënë lojtarët në pritje të një vrime të zezë, nuk pati asnjë njoftim të mëtejshëm se kur loja do të kthehej online pas The End.…
Eventi The End në Fortnite bëri crash Twitch
Në Mixer mendohet të ketë ndodhur e njejta gjë. Teksa miliona njerëz tentuan të shikonin eventin The End, për mbylljen e Season 10 në Fortnite, Twitch bëri crash. Mbi një milion fansa hynë nëpër kanalet e tyre të preferuara për…
Epic Games literalisht fshiu Fortnite nga ekzistenca
Epic Games, zhvilluesi i Fortnite literalisht ka fshirë të gjithë ekzistencën e lojës gjatë eventit të Season 10. Duke e marrë emrin e eventit më seriozisht nga çfarë po pritej, Epic mori vendimin që të fshinte Fortnite nga ekzistenca në…