Tag: san andreas

GTA III, San Andreas & Vice City mund të bëhen remaster
Siç jam i sigurt që e keni vërejtur gjatë viteve, Rockstar Games nuk është një studio që interesohet veçanërisht për të rishikuar të kaluarën e saj. Ndërsa lojtarët në të gjithë botën duan një remaster të klasikeve Grand Theft Auto:…
A mund të vijnë Los Santos dhe San Andreas në GTA 6?
Take-Two Interactive i ka bërë trademark të dy këto qytete A do të jetë 2020 viti ku Rockstar Games do të zbulojë zyrtarisht se po punon për zhvillimin e GTA 6? Ka plot shenja që të bëjnë të mendosh se…
Rockstar prezanton Rockstar Games Launcher dhe një seri të GTA falas me të
Merrni GTA San Andreas falas nëse e shkarkoni. Rockstar Games vjen me një bombë të tijën. Sot doli në sipërfaqe për herë të parë Rockstar Games Launcher. E bukura tjetër pastaj është që gjërat filluan me një kopje falas të…