Shitjet e Samsung Galaxy S20 janë më të ulëta se të Galaxy S10
Nuk ka qenë një vit i shkëlqyeshëm për Samsung deri më tani. Përkundër dizajnit të ri, përmirësimet e kameras dhe internals të fuqishëm, shitjet e Galaxy S20 ende nuk po arrijnë të gjenerojnë një vrull të rëndësishëm në treg. Një…
Veçoritë më të mira të kamerës së Samsung S20 po vijnë në S10 dhe Note 10
Duke përfshirë Single Take, Night Hyperlapse, dhe më shumë Samsung po sjell një mori veçorish të kamerës dhe të softuerit të Galaxy S20 për telefonat e vitit të kaluar Galaxy S10 dhe Note 10 në një update të softuerit, njoftoi…
Samsung Galaxy S20 Ultra – GameON Review | Fortnite, PUBG Mobile, Call of Duty, Osu!, Mobile Legends
Kjo Review eshte mundesuar nga Telekom Albania. Ju mund të rezervoni paraprakisht Samsung Galaxy S20 Ultra nëpërmjet Telekom Albania në këtë link: https://rezervo.telekom.com.al/ GameON Albania ka bërë review Galaxy S20 Ultra dhe performancën e këtij smartphone në gaming duke luajtur lojëra…
Stadia do të vijë në Samsung Galaxy dhe telefona të tjerë Android këtë javë
Nuk ju nevojitet më një Pixel për të luajtur Stadia. Google Stadia do të zgjerohet në platforma të reja telefonike këtë javë, përfshirë këtu modelet më të fundit të Samsung Galaxy dhe paisjeve të tjera të Android. Që pas lançimit…