Tag: reviews

Roller Champions Review
Roller Champions është loja e fundit Sports e lançuar nga Ubisoft Games. Është një lojë sporti 3v3 që nuk e kemi parë ndonjëherë as në ndustrinë e lojërave kompjuterike dhe as në jetë reale. Është një përzierje e veçantë mes…
Watch Dogs Legion Review
Londra e mbushur me ushtarë të cilët shtypin lirinë e njerëzve, drona të cilët monitorojnë çdo lëvizje, krim e korrupsion dhe njerëz të maskuar të cilët protestojnë për të drejtat e tyre është ajo çfarë do të na sjellë seria…
RiME Review
RiME fillon me protagonistin tone të ri, i veshur me tunikë dhe pelerine, floku i tij i shupurisur i mbajtur nga një rreth metali, ndërkohë që ai zgjohet në një plazh të qetë. Pulëbardhat po bënin zhurmë, gaforret po ashtu…