Falë përdoruesve të Steam, RDR 2 është loja e vitit për 2018,2019 dhe 2020
Red Dead Redemption 2 është një lojë fantastike. Disa mund të thonë se ishte loja më e mirë për 2018, vitin kur u lançua origjinalisht për PlayStation 4 dhe Xbox One. Në disa raste të tjera është vlerësuar si loja…
Red Dead Redemption 2 është loja e vitit në Steam për 2020
Valve ka njoftuar fituesit në të 10 kategoritë e Steam Awards. Valve ka njoftuar fituesit e Steam Swards 2020, siç u votuan nga lojtarët. Në shumicën e kategorive loja kualifikohej për t'u nominuar nëse ishte lançuar pas nëntorit të 2019s.…
Loja e pavarur Red Dead Online është tashmë në dispozicion
Rockstar Games ka lëshuar pjesën multiplayer të Red Dead Redemption 2 si një alternativë të pavarur për këdo që dëshiron të luajë specifikisht Red Dead Online. Sigurisht, kushdo që blen Red Dead Online mund të bëjë upgrade në lojën e…
Red Dead Online po merr një expansion të rolit Bounty Hunter
Rockstar zbuloi në update-tin javor për Red Dead Redemption 2 se Bounty Hunters po marrin një expansion të rolit të tyre javën e ardhshme Rockstar thotë se do të ketë një fluks të arratisurish të rinj për t'u marrë dhe…
Update-i i ardhshëm i Red Dead Online do të jetë më i përqendruar në aksion
Duke folur për GameStar, drejtori i dizajnit, Scott Butchard shpjegon se lojtarët nuk do të kenë shumë kohë të presin për një update më të orientuar në aksion Intervista është në gjermanisht, por si i vetmi person në stafin e…
Red Dead Online shton 2 kafshë legjendare: Snowflake dhe Knight Moose
Rockstar po shton dy Moose të rinj legjendar në Red Dead Online që mund të përdoren për të fituar veshje të reja dhe ulje ndaj items të tjera në lojë Rockstar po shton edhe një herë Legendary Animals në Red…
Update i Halloween do të vijë së shpejti në Red Dead Online
Zombie, cosmetics, outfits dhe më shumë gjatë update të ardhshëm Një update i ri pritet të vijë në Red Dead Online dhe mund të sjellë gjithashtu edhe një event të ri. Red Dead Guides ka publikuar një video ku tregohen…
Update-i i Red Dead Online sjell kafshë legjendare dhe më shumë
Në këtë update do të vijnë Teca Gator dhe Sun Gator, bonuse të reja, veshje dhe më shumë Update-i i ri për Red Dead Online sjell aligatorë legjendarë si Legendary Teca Gator dhe Legendary Sun Gator, si dhe veshje të…
Red Dead Redemption 2 është armiku më i ri i Zoom
Të gjithë rrotull zjarrit. Të punuarit nga shtëpia zakonisht përfshin orë të tëra me mbledhje online përmes platformave si Zoom, Webex, Microsoft Teams etj. Gjithsesi, ishte e pashmangshme që do të gjendeshin mënyra më kreative për këto komunikime. Shkrimtarja dhe…
Njerëzit po zbulojnë vendet e Red Dead Redemption 2 në jetën reale
Rreth dy vite pas lançimit të Red Dead Redemption 2, lojtarët ende janë duke gjendur vende në jetën reale, që kanë frymëzuar disa nga vendet e lojës. Një thread në GTA Forums i titulluar: "Mapping Red Dead Redemption2! Landmark Analysis…