Red Dead Online po i sjell lojtarëve kuaj falas dhe një hartë thesari
Update-i tjetër i Red Dead Online do t'u sigurojë lojtarëve një hartë falas thesari dhe kuaj falas, për sa kohë që ata plotësojnë kërkesat për t'i blerë ato, të cilat në fakt janë jashtëzakonisht të lehta për t'u plotësuar.  Megjithatë,…
Update-i i ardhshëm i Red Dead Online do të jetë më i përqendruar në aksion
Duke folur për GameStar, drejtori i dizajnit, Scott Butchard shpjegon se lojtarët nuk do të kenë shumë kohë të presin për një update më të orientuar në aksion Intervista është në gjermanisht, por si i vetmi person në stafin e…
Update-i i Red Dead Online shton armë dhe mision të ri
Një update i ri i përjavshëm i Red Dead Redemption 2 dhe Red Dead Online është live në PS4, Xbox One, PC dhe Google Stadia duke sjellë përmbajtje të re dhe rregullimet e bugs në kod. Kjo e fundit është…
Red Dead Online fillon Halloween Pass këtë javë me një zombies mode
Teka Halloween afrohet, Red Dead Online po fillon të shtojë mënyra të reja se si ju mund ta festoni. Dy kafshë legjendare janë shfaqur në lojë bashkë me një limited time mode të quajtur Dead of Night. Nëse doni ta…
Update i Red Dead Online shton Ruddy Moose dhe shpërblime falas
Red Dead Online sapo dha detaje së fundmi për një tjetër Legendary Animal, një mundësi tjetër për të marrë më shumë shpërblime se zakonisht dhe disa artikuj falas për njerëzit që kanë kohë të thjesht të futen dhe të luajnë…
Red Dead Online shton 2 kafshë legjendare: Snowflake dhe Knight Moose
Rockstar po shton dy Moose të rinj legjendar në Red Dead Online që mund të përdoren për të fituar veshje të reja dhe ulje ndaj items të tjera në lojë Rockstar po shton edhe një herë Legendary Animals në Red…
Update i Halloween do të vijë së shpejti në Red Dead Online
Zombie, cosmetics, outfits dhe më shumë gjatë update të ardhshëm Një update i ri pritet të vijë në Red Dead Online dhe mund të sjellë gjithashtu edhe një event të ri. Red Dead Guides ka publikuar një video ku tregohen…
Update-i i Red Dead Online sjell kafshë legjendare dhe më shumë
Në këtë update do të vijnë Teca Gator dhe Sun Gator, bonuse të reja, veshje dhe më shumë Update-i i ri për Red Dead Online sjell aligatorë legjendarë si Legendary Teca Gator dhe Legendary Sun Gator, si dhe veshje të…
Rockstar mbulon GTA dhe Red Dead Online me borë për 1 prill
Krishtlindjet kanë ardhur herët. Nëse arritët të bëni log in në GTA Online ose në Red Dead Online për 1 prill, do të përballeshit me një shtresë të re bore në tokë. Sigurisht që prilli nuk është muaj që bie…
Premtimi i Rockstar për GTA është ajo çfarë ju nevojitej lojtarëve
Nëse mendoni se lidhet me GTA 6, na vjen keq t'ju zhënjejmë. Pandemia e COVID-19 ka detyruar një numër të madh kompanish, jo vetëm në botën e gaming, që të punojnë nga shtëpia, në vend të hapësirave normale në zyra.…