fbpx

Tag: Reboot a Friend

Si të merrni skin-e dhe shpërblime falas në Fortnite Reboot a Friend?
Pasi hostoi një beta përsëri në janar 2021, Epic Games ka rikthyer programin Reboot a Friend, i cili është krijuar për t'i kthyer njerëzit përsëri në Fortnite duke u dhënë atyre shpërblime për të ftuar miqtë e vjetër përsëri. Megjithëse…
Fortnite Reboot a Friend rewards janë rikthyer
Fortnite mori një veçori të re vitin e kaluar që ofroi shpërblime në lojë për sjelljen e miqve që janë larguar nga Battle Royale përsëri në lojë. Kjo veçori u zhduk për pak, por tani karakteristika e lojës multiplayer Reboot…
Merrni rewards nëse riktheni një mikun tuaj në Fortnite
Reboot a Friend. Nëse keni pas luajtur shumë Fortnite, por grupi juaj u përça me kalimin e kohës, epic Games ka ca rewards që mund t'i joshin ata të rikthehen. Programi i ri "Reboot a Friend" është një opsion që…