Tag: preseason

Riot do të ulë intensitetin e ngjyrave të dragonjve në League of Legends
Ky patch pritet të vijë në fillim të javës tjetër Patch-i i preseason në League of Legends bëri që terreni i Summoner's Rift të ndryshojë lojë-pas-loje në varësi të dragonjve. Sado bukur të duken këto ndryshime, shumë lojtarë mendojnë se…
Lojtarët e League of Legends ankohen për pamjen e hartës pas dragonjve
Disa madje thonë se Infernal i bën për të vjellë Patch 9.23 në League of Legends solli me preseason një ndryshim të madh të dragonjve në Summoner's Rift. Edhe pse ndryshimet në hartë mund të duken bukur, disa lojtarë mendojnë…
Një hotfix vjen në League of Legends 2 ditë pas preseason
Ky hotfix ndryshon Sanguine Blade, Omnistone, Elder Dragon dhe Ezreal Pavarësisht se shumë ishin entuziastë me ardhjen e preseason në Patch 9.23 të League of Legends, duket se ende kishte disa probleme në lojë. Hotfix-i që erdhi ditën e djeshme…
Ndryshimet e preseason në League of Legends kanë ardhur në PBE
Tashmë keni mundësi të provoni gjithçka të re në League of Legends në PBE Preseason në League of Legends është zakonisht një periudhë testimesh nga Riot për të parë ndryshimet që nevojiten në lojë. Çdo vit, update të shumta revolucionarizojnë…
Support Items do të ndryshojnë në League of Legends në 2020
Support-ët do të jenë shumë më ndryshe vitin e ardhshëm Livestream-i i 10 vjetorit të League of Legends nga Riot Games ka sjellë disa lojëra të reja si dhe ndryshime për League of Legends, disa prej të cilave nuk do…
Riot Games zbulon ndryshime të mëdha në hartën e League of Legends
Dragonjtë do të jenë më të rëndësishëm se kurrë Nëse i keni ndjekur lajmet e fundit, padyshim që e dini që Riot Games kishte në plan të sillte ndryshime të mëdha në League of Legends përpara Season 10 të lojës.…