fbpx

Tag: podcast

Joe Rogan kritikohet për komente gjoja transfobike në podcast-in e tij
Komediani dhe analisti i UFC-së Joe Rogan është përsëri nën kritika, i akuzuar si transfobik pas një diskutimi në podcast-in e tij mbi këtë temë. Rogan është i njohur kryesisht për podcast-in e tij viral, Joe Rogan Experience, i cili…
Dikush ka shpikur një matës lumturie fiks si në një videolojë
Analizon përdorimin e fjalëve në Twitter, vendi më i lumtur në tokë Lojërat mbushen me matësa. Mund të keni matës për health-in, qëndrueshmërinë, magjinë, urinë, etjen, XP, madje edhe shëndetin e mendjes. Dhe në disa lojëra, matësit mund të tregojnë se…
DiRT 5 Review
Tre vjet më parë, DiRT 4 u lançua si një simulator racing. Duket se Codemasters hartuan një plan tjetër për serinë e tyre të lojërave pas DiRT 4, pasi DiRT Rally 2.0 i vitit 2019 shpejt zuri vendin e parë…
Spotify hyn në botën e eSports me një podcast për League of Legends
Spotify partnerizohet me Riot Games për përmbajtje ekskluzive Siç tregon gjithçka, Spotify vazhdon të pasurojë shërbimin e tyre digjital me podcast-e ekskluzive dhe tani është gati të mirëpresë fushën e esports. Kompania njoftoi një partneritet shumë-vjeçar me Riot Games, duke…