Controller-i i PlayStation 5 ka filluar të bëhet meme
Interneti ka filluar të bëjë atë që bën më mirë Interneti është i shpejtë. Sapo Sony zbuloi controller-in e ri DualSense për PlayStation 5, ai u kthye menjëherë në një meme. Controller-i i ri me dy nuanca ngjyrash dhe plot…
Koncepte të dizajnit të DualSense tashmë po përhapen online
Fansat tashmë po vijnë me disa modele spektakolare Brenda disa orësh kur Sony njoftoi controller-in e ri të PS5, DualSense, fansat kanë krijuar modele me porosi që i japin asaj një dizajn pak më tërheqës. Në rast se e humbët,…
Sony zbulon controller-in e PlayStation 5, DualSense
PlayStation 5 do të ketë një controller të ridizajnuar të quajtur DualSense (jo DualShock 5), njoftoi sot Sony Interactive Entertainment. Controller i ri wireless do të ketë një dizajn të ri, si dhe veçori të reja si reagime haptike, butona…
Rrjetet e Xbox dhe PlayStation përshtaten pas rritjes së kërkesës
Ndërsa përdorimi i internetit në të gjithë botën rritet për shkak të efekteve të Coronavirus, kompanitë e teknologjisë janë duke ndërmarrë hapa për të siguruar që shërbimet e tyre të mbeten sa më shumë të pa ndikuara. Shërbime të tilla…
Zbulohen lojërat falas PS Plus për prill 2020
Merrni Uncharted 4 falas si pjesë e me lojërave të PS Plus për prillin Lojërat falas të PS Plus për muajin prill janë zbuluar the ato nuk duhen munguar. Abonuesit e PS Plus do të jenë në gjendje të marrin…