LEAK: Zbulohen 13 operatorë të rinj në Call of Duty Modern Warfare
18 operatorëve të Modern Warfare do i shtohen dhe 13 të tjerë Seria e Call of Duty morri përsipër disa risqe në Black Ops, ku ata sollën Specialists, të cilët janë skins me aftësi speciale dhe që sollën shumë polemika…
Operatori i parë për Rainbow Six Siege Year 5 mund të jetë Kure Galanos
Është pak a shumë e konfirmuar se Siege është e drejtuar për në Greqi Jemi afër mbylljes së vitit të tanishëm në Rainbow Six Siege dhe kjo do të thotë vetëm një gjë: është koha për të parë të dhënat…
Zhvilluesit e R6 Siege mendojnë të sjellin operatorë me 2 armë dhe K-9
Drejtori kreativ Romain Rimokh flet gjatë gjithë kohës për një qen në lojë Ubisoft duket se nuk po i mbarojnë idetë për operatorët në Rainbow Six Siege. Nga dy operatorët e fundit që erdhën në lojë në Operation Ember Rise,…
Imazhet e reja zbulojnë operatorët e ardhshëm në Rainbow Six Siege
Duket se dy operatorët e rinj vijnë nga Peruja dhe Meksika Sezoni i tretë i Rainbow Six Siege Year 4 pritet të vijë së shpejti. Me nisjen e tij duket se ne gjithashtu do të marrim dhe dy operatorë të…