Tag: next gen

Patch-i i ri i NBA 2K21 sjell ndryshime në versionin next-gen të lojës
Një update i ri është tani në dispozicion për versionin next-gen të NBA 2K21. Përditësimi shton muzikë të re në kolonën zanore dhe ngjashmërinë e përditësuar të lojtarëve për një numër lojtarësh aktualë të NBA, si dhe një numër rregullimesh…
Këto janë ndryshimet më të fundit që kanë ardhur në NBA 2K21
Një update i ri është lëshuar për versionet e gjeneratës së ardhshme të NBA 2K21 dhe duhet t'u japë lojtarëve në PlayStation 5 dhe Xbox Series X / S shumë ndryshime të reja interesante për të parë në lojë. Shumica…
Lojtarët e FIFA 21 po e dashurojnë fizikën e re të flokëve
FIFA 21 ka dalë zyrtarisht në PS5 dhe Xbox Series X. Gjenerata e ardhshme e konsolave sjell një larmi përmirësimesh, përfshirë loading më të shpejtë dhe audion e përmirësuar. Sidoqoftë, një tipar në veçanti që i ka rënë në sy…
EA Sports sjell herët next-gen upgrade falas të FIFA 21
EA Sports ka lëshuar në befasi upgrade-in falas të FIFA 21 PlayStation 5 dhe Xbox Series X dhe S një ditë para se versioni i gjeneratës tjetër të dalë në shitje në 4 Dhjetor, pra sot. Përditësimi lejon lojtarët ekzistues…
Golden Path mini-event është live në Borderlands 3
Një mini-ngjarje e re në Borderlands 3 ka filluar Nga 19 Nëntori deri më 3 Dhjetor, lojtarët e Borderlands 3 do të marrin shpërblime të artikujve Legendary për përfundimin e misioneve të zgjedhura të fushatës gjatë Golden Path Mini-Event, i…
Kjo është çfarë ka sjellë Update 1 i NBA 2K21 në next-gen
NBA 2K21 për platformat e gjeneratës së ardhshme sapo mori update-tin e parë të madh për të rregulluar disa probleme kryesore të komunitetit. Keni probleme me frames ndërsa shëtisni nëpër qytet? A ka ndaluar progresi juaj i Badge papritmas? Update-i…
Rocket League do të mund të luhet menjëherë në next-gen
Për ata që kanë në duar konsolat e gjeneratës së ardhshme dhe janë gjithashtu fansa të Rocket League, nuk do të duhet të prisni, pasi loja do të jetë e disponushme menjëherë në këto konsola. Kjo u njoftua dje nga…
Veçoritë next-gen të NBA 2K21 janë fantastike
Ne jemi mjaft të paduruar për versionin e PS5 dhe Xbox Series X/S të NBA 2K21, veçanërisht nese keni Mamba Forever Edition (që me të vërtetë i kushton shumë homazh Kobe). Ne tashmë kemi luajtur versionin aktual të kësaj gjenerate…
‘Devil May Cry 5 Special Edition’ do të dalë së shpejti në Xbox Series X|S dhe PS5
Capcom ka njoftuar se Devil May Cry 5 Special Edition ka mbërritur me veçori të reja dhe Vergil që do të jetë i luajtshëm siç u kërkua nga fansat. Versioni digjital i Devil May Cry 5 Special Edition mbërrin sot…
Upgrade-i falas i Borderlands 3 për next-gen është tani i disponueshëm
Me lançimin e Xbox Series X, Gearbox ka lëshuar sot upgrade-in e gjeneratës së ardhshme të Borderlands 3; një përditësim falas të cilin lojtarët mund ta shkarkojnë për t'i bërë boost lojës në konsolat e gjeneratës së ardhshme. Upgrade-i është…