Tag: NBA 2k22

NBA 2K22 Arcade Edition vjen së shpejti në Apple Arcade
NBA 2K22 Arcade Edition po vjen së shpejti ekskluzivisht në Apple Arcade. Ju mund të luani si një nga atletët tuaj të preferuar si Kevin Durant, Stephen Curry, Damian Lillard, Luka Doncic etj. Ose mund të dilni nga fusha dhe…
NBA 2K22, Gjithçka që dimë për The City
Me NBA 2K22 që do të dalë së shpejti, tifozët po kërkojnë për gjithnjë e më shumë detaje rreth lojës. Një nga karakteristikat më të rëndësishme të NBA 2K22 është MyCareer. Kjo i lejon lojtarët të jetojnë karrierën në NBA…
Këto janë lojërat më të fundit që mund të gjeni në Nintendo eShop
Lost in Random Lost in Random është loja më e fundit nga Electronics Arts e cila sjell një lojë aksion aventurë dhe fantazi. Në Lost in Random ju do të eksploroni mbretërinë e Random e cila është e ndarë në…
2K zbulon veçoritë e reja të MyNBA në NBA 2K22
NBA 2K22 lançohet më 10 shtator dhe videoloja më e madhe në botë e basketbollit po shfaq një mori veçorish të reja për lëshimin e këtij viti për lojtarët PS5 dhe Xbox Series S/X. Sipas Courtside Report të 2K, ka…
Luka Doncic, rindërton fushën e tij të fëmijërisë në Slloveni
Ashtu si shumë lojtarë të NBA, dhe ne të tjerët, Luka Doncic u rrit duke luajtur basketboll në një fushë lojrash. Kjo ndodhi kur ai ishte në Ljubljana, Slloveni. Dhe si shumë prej nesh, ai e ka parë atë fushë…
Përditësimet e fundit të NBA 2K22 MyTeam nga Courtside Report
NBA 2K22 do të dalë brenda një jave, kështu që është koha perfekte që 2K Sports të zbulojë të gjitha përditësimet e NBA 2K22 MyTeam. Përmes një Raporti tjetër të thelluar të Courtside, ne kemi një paraqitje të shkurtër në…
Hidhini një sy këtij Gameplay të NBA 2K22
Jemi një javë larg nga data e lançimit të NBA 2K22, dhe gjatë kohës që prisnim, kemi mësuar shumë detaje se çfare do të përfshihet në lojë. Do të ketë një WNBA mode të zgjeruar sëbashku me disa detaje të…
NBA 2K22 do të sjellë një mode WNBA të përmirësuar
Mënyra WNBA e NBA 2K21 ishte “bazike”, për ta thënë në një mënyrë tjetër paksa e reduktuar, por 2K dhe Visual Concepts synojnë të zbatojnë gjërat në vazhdim. Zhvilluesit kanë përmirësime të hollësishme në "The W" në NBA 2K22 që…
NBA 2K22 zbulon listën e lojtarëve
Fansat e ekskluzivitetit "NBA 2K" do të marrin pamjen e tyre të parë se si lojtarët e tyre të preferuar do të renditen në edicionin e fundit të lojës. "NBA 2K" filloi lëshimin e vlerësimeve për disa lojtarë në "NBA…
Versioni i NBA 2K22 në PC do të jetë i vjetri, dhe jo ai i PS5 & Xbox Series X|S
Ngjashëm me NBA 2K21, versioni PC i NBA 2K22 do të bazohet në ndërtimin e tij të gjeneratës së vjetër. Ajo që do të thotë kjo është se loja do të duket - pak a shumë - dhe do të…