Tag: nba 2k

NBA 2K21 MyTEAM Season 4 ka dalë tashmë
2K ka njoftuar që NBA 2K po lançon sezonin e ardhshëm të MyTEAM për NBA 2K21 në PlayStation 4 dhe 5, Xbox One dhe Xbox Series X | S, Nintendo Switch, Google Stadia dhe PC, duke vazhduar strukturën e sezonit…
Next-Gen Update 2 është live në NBA 2K21
NBA 2K21 ka sjell përditësimin e dytë të madh të gjeneratës së ardhshme të konsolave! Update-i bën ndryshime në The City, jep opsione personalizimi për Metra Shot dhe rregullon MyCAREER, MyNBA, The W dhe zhytjet me kontakt. Atëherë pa u…
Njoftohet 2KFest për të festuar 21 vite të 2K
Tani që NBA 2K21 ka dalë zyrtarisht për konsolat next-gen, 2K ka njoftuar 2KFest, një festë globale të muzikës, basketbollit, lojërave dhe kulturës. Ngjarja 24-orëshe do të paraqesë NBA dhe WNBA All-Stars dhe legjenda, talente muzikor dhe influencers nga e…
Patch 3 i NBA 2K21 më në fund është live
Seti i fundit i updates janë njoftuar nga 2K Sports. Ja çfarë duhet të dini Ne na është treguar një vështrim i parë në next-gen të 2K21, por ka ende punë për t'a kaluar në edicionin e gjeneratës aktuale. Update-i…
Giannis Antockounbo në cover-in e NBA 2K19
Pas një prezantimi të drejtpërdrejtë, 2K Games zyrtarisht zbuloi cover-in për NBA 2K19. Atleti i cili do të shfaqet në kopertinën e lojës nuk është tjetër përveçse "The Greek Freak", Yannis Antockunbo. Njoftimi u bë në Athinë në një event…
NBA 2K18 do dali me 19 Shtator
Shaquille O’Neal në cover të versionit Legjendë. Botuesi 2K Games ka konfirmuar se NBA 2K18 do të dali më 19 Shtator për Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC, Xbox 360 dhe PlayStation 3. 2K Game ka edne zbuluar versionin…