fbpx
Çdo gjë që dimë për Push, mode-in e ri multiplayer të Overwatch
Blizzard Entertainment zbuloi kapitullin e ardhshëm në historinë e Overwatch në BlizzCon 2019. Vazhdimi përkëtë first-person shooter është tashmë në fazat e para të zhvillimit dhe më në fund do të prezantojë një kontnent të lidhur me historinë e lojës.…
Call of Duty: Mobile shton sniper-only mode
Është një Limited Time Mode Në tentativë për të mbajtur bazën gjigande të lojtarëve të lumtur, Call of Duty: Mobile ka sjellë një sniper-only mode. Siç sugjeron edhe emri, ky mode 5v5 mund të luhet vetëm me snipers. E disponueshme në…
Ubisoft ka sjellë rrengun më të mirë të 1 prillit në Rainbow Six Siege
Rainbow Six Siege sjell një mode një javor me tematikë lodrash për rastin e 1 prillit. Është një prilli dhe përveç fëmijëve që thonë shakanë tipike të "je bër pis te bluzja" (hahhhhh.) edhe industria e gaming di shumë mirë…
“Black Desert Online” shton një Battle Royale Mode të ri
Mode i ri është tanimë në Early Access Zhanri battle royale është kudo. Mbase nuk është një formë e re e lojës online, por lojra si PUBG dhe Fortnite padyshim që e kanë çuar këtë zhanër në nivele të papara…