Tag: mobile game

PUBG New State has probleme me serverët ditën e lançimit
PUBG New State u publikua dhe lojtarët tashmë kanë filluar të shijojnë titullin e fundit të Battle Royale të Krafton. Megjithatë, shumë po përballen me probleme të shumta që po ndërpresin kënaqësinë e tyre. Që nga fillimi i tij dje,…
Selena Gomez ngre një padi me vlerë $10 milion kundër një loje që ka përdorur imazhin e saj
Selena Gomez ka ngritur një padi me vlerë $10 milion kundër zhvilluesve të një loje mobile, me akuzën se loja zhvat tiparet e saj dhe të të famshmëve të tjerë. “Clothes Forever — Styling Game” është e disponueshme për tu…