Tag: miles morales

Fortnite mund të sjellë skinin e Spider-Man Miles Morales
Duket se Fortnite po vazhdon të na tregojë ardhjen e versionit Miles Morales të Spider-Man. Muajt ​​e fundit, një sërë personazhesh të ndryshëm Spider-Man kanë ardhur ngadalë në titullin e famshëm të Battle Royale. Për të nisur Kapitullin 3 të…
Thuhet se Miles Morales po vjen në Fortnite
Fortnite Chapter 3 Season 2 filloi zyrtarisht, duke sjellë në lojë dy personazhe të rinj të Marvel: Dr. Strange dhe Prowler. Pikëpamja e Fortnite për Prowler duket se është frymëzuar nga versioni i Aaron Davis, dhe aty ku shkon uncle…
Miles Morales kap majat teksa PS5 del përsëri në treg
Miles Morales është numri 1 në Mbretërinë e Bashkuar për herë të parë që nga lançimi i tij 4 muaj më parë. Ka arritur të qëndrojë për një kohë të gjatë në top listën e lojërave më të shitura të…