Tag: mark zuckerberg

Facebook është i vetëdijshëm për efektin e dëmshëm të Instagramit tek vajzat adoleshente
Facebook ka mbajtur sekret hulumtimin e brendshëm për dy vite që sugjeron se aplikacioni i tij në Instagram i bën çështjet lidhur me imazhin e trupit më keq për vajzat adoleshente, sipas një informacioni nga firma teknologjike. Që të paktën…
1,000 punonjës të Facebook paguhen që të lexojnë mesazhet tuaja
Një hetim i lëshuar të martën thotë se Facebook punëson më shumë se 1.000 punëtorë të cilët thuhet se lexojnë miliona mesazhe në WhatsApp të koduar me të dhëna. ProPublica prodhoi raportin që shqyrtoi menaxhimin e Facebook të WhatsApp, një…
Mark Zuckerberg do të krijojë një univers si Ready Player One
Ndërsa dy miliarderë garuan për të parë se kush mund të arrinte së pari në hapësirë, një tjetër ishte duke menduar se si do të bënte ëndrrën e tij të vërtetë. Një metaverse. Mark Zuckerberg kohët e fundit ka mbajtur…
Mark Zuckerberg: “App Store i Apple duhet ekzaminuar”
Në një intervistë për Axios në HBO, Mark Zuckerberg, CEO i Facebook, tha se App Store i Apple duhet ekzaminuar në mënyrë të kujdesshme. Ai thot se Apple është një monopol sepse kontrollon se cilat aplikacione mund të shkarkohen në…
Coca-Cola dhe Honda janë duke tërhequr reklamat e tyre nga Facebook
Në protestë kundër qëndrimit të kompanive të mediave sociale mbi problemin e racizmit Premtimi i Mark Zuckerberg për të shtuar shënime në postimet e politikanëve që shkelin rregullat e Facebook, nuk duket se ka qenë e mjaftueshëm për të ndaluar…
Facebook po përgatitet për një rritje të përdoruesve me depresion dhe ankth
Duke u kthyer në një nga shqetësimet më të mëdha të Mark Zuckerberg për bazën e tij të përdoruesve Pandemia e COVID-19 tani po rritet në mbarë botën, dhe çdo orë vijnë mjaft zhvillime të reja mbi gjithçka që ndodh.…
TikTok është viktima e rradhës së Facebook
Pasi klonoi Snapchat, Facebook tani i ka sytë drejt TikTok. Sot transkripte dhe klipe audioje u bënë leak nga mbledhja e Mark Zuckerberg në korrik me punonjësit e tij. Kjo seancë zbuloi shqetësimet e tanishme të Mark, përfshirë këtu anticipimin…
FTC mund ta kishe gjobitur Facebook më shumë se $5 miliard
Federal Trade Comission mund të kishte vënë një shembull me Facebook, por nuk dinte nëse ishte në gjendje të përballej me të. Facebook, një kompani që vitin e shkuar pati $55 miliardë fitime, do të marrë një gjobë të "rëndë"…