Mode-i i ri LTM në Rainbow Six Siege mund të jetë një grabitje
Bëni gati ekipin për një detyrë të re Rainbow Six Siege ka patur disa evente LTM të cilët kanë shtuar disa mode argëtuese dhe unike për lojtarët. Por, një lojtar i Siege mesa duket ka zbuluar një mode të ri…