Tag: loot box

EA do të gjejë një zgjidhje për ata që shpenzojnë shumë para në FIFA
EA ka thënë se duhet të punojë në "zgjidhje reale" për lojtarët e FIFA të cilët humbasin kontrollin e shpenzimeve të tyre. Por nuk arriti të angazhohej për të ndryshuar rrënjësisht mënyrën e fitimit të parave të diskutueshme të FIFA…
Lojërat që kanë Loot Boxes do të ndalohen zyrtarisht për të miturit në Gjermani
Parlamenti gjerman ka miratuar një ligj të ri për mbrojtjen e të rinjve, i cili mund të ndalojë shitjen e lojërave me Loot Boxes për të miturit. Loot Boxes, të cilat shpesh blihen me monedhë dhe më pas hapen për…
Gears 5 nuk do të ketë season pass dhe hartat DLC do të jenë falas
The Coalition, zhvilluesit e Gears 5, kanë hequr dorë nga Gear Packs dhe season pass-et për Gears 5. Ata janë shprehur se duan të krijojnë një eksperiencë ku të venë lojtarët në plan të parë. Kjo do të thotë se…
PlayStore do të detyrojë lojërat të tregojnë probabilitetin e Loot Box-eve
Të gjithë mund të biem dakord se loot boxes janë një element që çmend të gjithë komunitetin e gaming. Fakti që është pak a shumë si një lojë fati për një send që ti mund ta duash ose mos ta…