Tag: laptop

Windows 11 po përdoret më shumë nga Gaming PC se sa nga PC normal
Megjithëse Microsoft e konsideron Windows 11 përmirësimin "më smooth" që është trajtuar ndonjëherë, miratimi është shumë më i ngadalshëm se paraardhësi i tij pasi shumë preferojnë thjesht të përditësojnë Windows 10. E njëjta gjë është e vërtetë për prillin, pasi…
Laptopë me fold screen mund të vijnë në 2022
Intel njoftoi se është duke punuar në një laptop të palosshëm gjatë prezantimit të tij në CES 2022. Ndërsa ekranet e palosshme nuk janë të reja, ato ende nuk kanë fituar vëmendje në tregun e laptopëve, gjë që është disi…
Laptopat Gaming do të shtrenjtohen më shumë sipas Razer
CEO i prodhuesit të periferaleve dhe të laptopëve, Min-Liang Tan, paralajmëroi në një Tweet se kostoja e laptopëve të lojërave do të përkeqësohej në vitin 2022. “Sapo pata një takim të gjatë për të rishikuar linjën tonë të laptopëve të…
Alienware lançon laptopin e parë të lojërave me CPU AMD pas 10 vjetësh
Herën e fundit që Alienware bëri një laptop gaming AMD, Spider-Man 3 dhe Pirates of the Caribbean: At World's End ishin filmat me fitim më të lartë në botë dhe ne të gjithë po arrinim të kuptonim se sa thithte…
Nvidia dhe Asus krijojnë laptopin më të mirë dhe inovativ deri më sot
Laptopi do të ketë një Nvidia Quatro RTX 6000 24GB dhe do të kushtojë rreth $4000 Laptopi më i shpejtë në botë u zbulua në IFA në Berlin: një workstation Asus i cili ka brenda tij një Nvidia Quatro RTX…
Alienware Area-51m është një desktop i “maskuar” si një laptop
'Laptopi më i fuqishëm në botë' i jep mundësinë përdoruesit të tij që, ndër të tjera, të ndryshojë CPU dhe GPU. Alienware morri përsipër detyrën e "rregullimit" të laptopëve gaming, edhe pse ata nuk kanë ndonjë problem madhor - janë…