Tag: kosove

Spotify tashmë do të vijë në Shqipëri dhe Kosovë
Shërbimi për transmetimin e muzikës dhe jo vetëm, do të vijë në tregun rus dhe atë ballkanik Siç është raportuar për herë të parë nga Music Business Worldwide, dhe konfirmuar nga burime të ndryshme, 15 korriku do të shënojë territorin…
Xportal organizon XP League of Legends Champions
Xportal në kuadër të KosICT 2019 organizon turneun 5v5 "XP League of Legends Champions"! Ky turne do të jetë më i madhi për League of Legends i organizuar deri më tani dhe do të ketë Prize Pool prej 1300 euro,…
Ekipi i XPortal në CS:GO përfaqëson Kosovën në A1 Adria League
Ekipi i XPortal në CS:GO është kualifikuar për fazën e grupeve në A1 Adria League ku do t'i bashkangjitet ekipeve të njohura ballkanike si Unique, Bluejays, Locastic dhe The Overpowered. Ekipi i XPortal u formua për ta provuar veten në…
Ky është mendimi juaj mbi gaming dhe microtransactions
Këto janë rezultatet e pyetësorit tonë! Çfarë është e përbashkëta midis Battle Pass-it të sezonit 8 të Fortnite, DLC-ve të GTA 5, FIFA Ultimate Coins dhe skinit të fundit të Zed në League of Legends? Fenomeni i microtransactions ka "pushtuar"…