Ky peticion kërkon që Apple Maps të tregojë kufirin mes Kosovës dhe Serbisë
Kosova ka qenë e pavarur që në 2008 Beteja e iOS vs Android ka vazhduar prej vitesh, por duket se në këtë rast Apple ka bërë një gafë. Siç mund ta keni parë deri më tani, është nisur një peticion…
Nënshkruani peticionin për njohjen e Kosovës në PUBG Mobile
Popullariteti i lojërave Battle Royale është shtuar në masë në mbarë botën në vitet e fundit, me shumë lojtarë që janë tërhequr nga modaliteti me një fitues në fund. Lojtarët kanë pasur të testojnë lojëra të ndryshme që kanë sjellë…
Dy lojtarët kosovarë të Team Secret hasin probleme me vizat
Kjo gjë mund të çojë dhe në largimin e tyre nga Team Secret Flatron "juanflatroo" Halimi dhe Dionis "sinnopsyy" Budeci janë dy prej lojtarëve më të njohur të CS:GO në Kosovë, të cilët tashmë kanë arritur të marrin famë dhe…