Tag: john cena

Fortnite shton John Cena si crossover me WWE
Fortnite shton një skin të padukshëm, John Cena vjen në Battle Royale Fortnite, loja Battle Royale dhe John Cena wrestler i padukshëm me famë botërore, më në fund janë bashkuar për të formuar ultimate tag team. Ndërsa ne presim crossovers…
John Cena shpjegon se si u bë një Meme
John Cena është, një wrestler profesionist i njohur. Ai është shumë i famshëm, një nga fytyrat më të famshme të WWE, dhe gjithashtu një aktor. Mosbesimi i të cilit njerëzit e rëndësishëm nuk ishin shumë të shqetësuar për aleatët e…
Trailer-i i ‘Fast And Furious 9’ shfaq John Cena
Kishte një pikë në ekskluzivitetin e franchise të Fast and Furious, ku filmat filluan të ishin gjithnjë e më pak në lidhje me garat dhe situatat aksion gjysëm të besueshme, duke u bërë përkufizimi i filmave emocionues. Edhe kapitulli i…
Vin Diesel konfirmon se John Cena do të jetë pjesë e Fast and Furious 9
Nga një yll i WWE te tjetri Mungesa e Dwayne Johnson në seritë e Fast & Furious është zëvendësuar me një tjetër yll të WWE. Vin Diesel ka qenë ai që nga adresa e tij e instagramit ka konfirmuar prezencën…