Tag: Jeff Grubb

Loja e ardhshme Need For Speed do të jetë next gen only
EA ka disa vite që na premton një lojë të re Need For Speed, por ka qenë e kursyer me detaje zyrtare ndërsa kompania lëviz rreth zhvillimit. Criterion Games, zhvillues të titujve të shumtë Burnout dhe Need For Speed: Most…
Zbulimi i Battlefield 6 mund të jetë vonuar
Javën e kaluar, dukej sikur zbulimi i Battlefield 6 ishte afër. Tani, personat e brendshëm po raportojnë se trailer-i i parë i lojës FPS mund të jetë vonuar. Jeff Grubb i GamesBeat komentoi  për këtë çështje, duke ndarë në Twitterlistën…
Forza Horizon 5 mund të lançohet vitin e ardhshëm
Mes 2011s dhe 2018s, seritë racing të Forza kanë patur periudhën më të mirë të tyre. Një loje e re është lançuar çdo vit, duke bërë alternimin mes Forza Motorsports dhe Forza Horizon. Kjo traditë përfundoi në 2019 kur u…