Shkrimtarët e Infinity War tregojnë një skenë ku Doctor Strange vesh kostumin e Iron Man
Avengers: Infinity War është një film i paketuar me disa nga momentet më epike që fansat kanë parë përgjatë filmave të MCU, ndaj nuk është e çuditshme të zbulosh që njerëzit që janë në krye të këtye skenave, kishin më shumë…
Robert Downey Jr. nuk e përjashton mundësinë e rikthimit në MCU si Iron Man
Pioneri i MCU Robert Downy Jr, e shikon rikthimin e tij në MCU si të pazakontë, por të mundur. Aktori 54 vjeçar është shfaqur në 10 filma që kur u shfaq për herë të parë në Iron Man të 2008s…
Filmat e Marvel që duhet se sbën ti shihni para Avengers: Endgame
Avengers: Endgame është padyshim një nga filmat më të mëdhenj të këtij viti. Nëse keni vendosur të shikoni disa filma të Marvel Cinematic Universe që do iu ndihmojnë të bëni më mirë lidhjen mes ngjarieve që do të ndodhin do…
Vini veten në rolin e Iron Man me këtë lojë të re VR për PS VR
Shikoni trailerin e parë dhe disa sekuenca gameplay. Në live story-n e State of Play, Sony njoftoi një lojë të re ekskluzive të Marvel VR me protagonist Iron Man. Camouflaj, i njohur për lojën Republique, do ta zhvillojë këtë lojë…