Tag: insomniac

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)
Më në fund Ratchet & Clank jane rikthyer, kete radhë ekskluzivisht ne PlayStation 5 dhe fale Albagame dhe Sony ka ardhur ne duart tona për ta luajtur dhe për të të dhënë mendimin tone. Por ku do të na çojnë…
Të rejat më të fundit nga Ratchet & Clank: Rift Apart
Me Ratchet and Clank: Rift Apart do të shohim dyshen më ikonike të PlayStation të kthehet në 2021 për më shumë veprime shpërthyese. Këtu ka gjithçka që dimë për vazhdimin ekskluziv të PS5-së që pritet shumë. Data e lëshimit të…
GTA: San Andreas Mods shton Spider-Man e Insomniac
Me Spider-Man-in e Insomniac Games që ka thyer rekordet e shitjeve për Sony, është e sigurt të thuhet se ekskluzivja e PlayStation 4 është një nga lojërat më të lakmuara në treg në këtë moment. Natyrisht, ka gjithmonë shans që…
Venom nuk do të jetë në lojën e re të Spider-Man
Spider-Man i Insomniac përmban shumë 'villains' të preferuar nga fansat e "zvarritësit të mureve", nga Electro tek Vulture. Me kaq shumë kriminelë të konfirmuar tashmë, disa fansa janë të ngazëllyer për të parë se çfarë keqbërës të tjerë janë bashkuar.…
Paris Game Week trailer shows Spidey in action
Sony and Insomniac Games have revealed a new trailer for the action game Spider-Man during Paris Game Week. The trailer has no real gameplay material to offer, but thanks to the pretty in-game cut-scenes it’s still pleasing. Spider-Man can be…
Insomniac Games prezanton lojën fantastike te Spider-Man ekskluzivisht për PlayStation 4
Insomniac Games tregon plotësisht lojën spektakolare të Spider-Man. Loja duket absolutisht fantastike, siç pritet më së shumti, duke na dhënë një vështrim të mirë në lëvizjet akrobatike të Spider-Man, për të mos përmendur pamjen e një Kingpini klasike. Ne gjithashtu…