Fnatic krijon një skuadër për PUBG Mobile
Organizata ka krijuar një ekip me lojtarë indianë Fnatic do të bëhet pjesë e PUBG Mobile esports duke marrë një ekip indian të quajtur XSpark. XSpark u krijua në gusht dhe është një prej ekipeve më të forta nga rajoni…
PUBG po teston një limit prej 6 orësh në ditë për të luftuar varësinë
PUBG Corp. po teston mënyra për t'i dhënë zgjidhje problemit PUBG Mobile ka patur një rritje stratosferike në tregun e Azisë juglindore që prej lançimit të saj vitin e kaluar. Veçanërisht, lojtarët indianë u tërhoqën shumë nga loja, e cila…
PUBG ndalohet në Indi dhe 16 lojtarë janë arrestuar
Nuk është koha më e mirë për të jetuar në Indi. Disa qytete në Indi kanë ndaluar PUBG Mobile dhe ky ndalim ka sjellë rritjen e numrit të arresteve. Mediat indiane kanë raportuar 16 deri tani, sado që autoritetet i…