fbpx
Serverat e Call of Duty: Modern Warfare janë hakuar
Lizard Squad ka marrë përgjegjësi për sulmin Serverat e Call of Duty: Modern Warfare kanë pasur probleme të shumta ditën e sotme, 13 nëntor, me grupin e hackers Lizard Squad që ka marrë përgjegjësi. Në 13 nëntor, rreth orës 16:30,…
Disa prej lojtarëve më të mirë të Rainbow Six përdorin hacks
Një dokumentar i BBC hedh më shumë dritë mbi fenomenin e hacking në lojëra Hacking në lojërat online multiplayer është një problem që sa vjen dhe rritet. Lojëra si Overwatch, PUBG, Battlefield dhe Rainbow Six: Siege ndikohen nga hackers të…
Rregullimi i hack në Dota 2 ndalon heronjtë të lëvizin
Problemet e Dota 2 duket se nuk mbarojnë Dota 2 ka pasur kohët e fundit probleme me lojtarë të cilët përdorin script komandash për të bërë crash serverat e lojës. Valve lançoi një update javën e kaluar me qëllim që…
Kampioni i botës në Fortnite, Bugha, ka rënë pre e hackerave
Menjëherë pas fitores Twitter-i dhe Twitch-i i tij janë rrezikuar. Fortnite World Cup është mbyllur tashmë dhe lojtari amerikan Kyle 'Bugha' Giersdorf është larguar si kampioni i turnamentit solo, duke fituar një $3 milion si shpërblimin e tij. Gjithsesi duket…
Instagrami i Ninja është bërë hack
Ose ai është duke dhënë kot për qef 1000 iPhone XS falas Sot në mëgjes instagrami i Tyler Blevins që të gjithë e njohim si Ninja ishte plot me giveaway dhe links. Si duket profili i tij ishte bërë hack…
Një gabim në sistemin e EA dhe Origin ka lënë 300 milion adresa në dorë të hacker-ave
Firmat izraelite të sigurisë kibernetike, Cyberlnt dhe Check Point kanë zbuluar një të metë të madhe të sigurisë, që ka lënë 300 milion adresa të EA dhe Origin të ekspozuar ndaj hack-eve të mundshme. Sipas Check Point Research, e meta…