fbpx
Gwent do të vijë për iOS në tetor
CD Projekt RED ka njoftuar se një version mobile iOS për Gwent do të vijë në 29 tetor, duke i lejuar lojtarët që ta marrin këtë lojë me vete kudo që mund të duan të shkojnë përmes iPhone-ave dhe iPad-ëve…
Publikohet Beta e lojës me karta, Gwent: The Witcher Card
Gwent, është një lojë me karta e bazuar tek seritë e The Witcher që sa bëri Beta-n e saj publike dhe do të jetë një lojë e pavarur. Gwent, është një lojë turn-based që mund të koleksionosh karta. Lojtarët mund të…