Gjithçka duhet të dini për GTA 4 dhe GTA 5 Mobile
Këto janë dy prej lojërave më të suksesshme të serisë së Rockstar Seria Grand Theft Auto ka fansa të shumtë dhe është një prej serive më popullore të lojërave të të gjitha kohërave. GTA 4 ishte ajo që e solli…
GTA 4 do të kthehet në Steam në Mars pa suport për multiplayer
GTA 4 u hoq nga Steam në Janar Grand Theft Auto 4 do të kthehet në Steam në 19 Mars pasi u hoq nga shitja në Janar. Loja e vitit 2008 u hoq për shkak të problemeve teknike me versionin…
Ja pse GTA 4 është hequr nga Steam dhe mund të mos rikthehet
Nëse doni të blini GTA 4 në Steam, tashmë kjo nuk është më e mundur Loja open world e Rockstar, Grand Theft Auto 4, nuk është më në shitje në Steam. Megjithatë, lojtarët të cilët tashmë e kanë blerë GTA…