Tag: glitch

Këto janë disa nga defektet qesharake të FIFA 22
FIFA 22 u fut në treg për të gjitha platformat më 1 tetor 2021. Loja përmban game modes të reja të shtuara dhe detaje shtesë në departamentin e grafikës dhe gameplay. Megjithatë, FIFA 22 nuk tingëllon si një lojë e…
Ky glitch i Warzone mund t’ju japë free kills por edhe BAN
Hackers pothuajse në çdo lobby, perk i ri me wall-hack, armë të reja broken... Mungon edhe ndonjë glitch i vogël për ta bërë lojën më perfekte. Glitch-et nuk janë të rralla në rrugët e Verdansk. Ato më të ndeshurat zakonisht…
Bug-u më i fundit në CS:GO iu bën të pavdekshëm
Një lojtar i Counter-Strike: Global Offensive ka hasur një bug të çuditshëm që shkakton në mënyrë efektive god mode. Skena eSports e CSGO është një dëshmi se sa e thellë është gameplay dhe sa e qëndrueshme ka qenë ndër vite.…
Kjo lojë po ju shkatërron kartat grafike
Një glitch në MMORPG të ri të Amazon, New World, po shkatërron kartën grafike më të shtrenjtë në treg. Lojtarët me karta grafike të akorduara nga EVGA Nvidia RTX 3090 po raportojnë dështime totale të përbërësve pasi janë përpjekur të…
Pse po bën glitch TikTok? Përdoruesit raportojnë bugs të çuditshëm
Përdoruesit e TikTok kanë raportuar bugs të çuditshëm në datë 25 janar, me disa prej tyre që i ndalojnë përdoruesit që të shohin disa video rresht. Të tjerët pastaj kanë patur glitches me ekran jeshil dhe pixela të zinj. Përgjatë…
Ky glitch në Fortnite ju bën të padukshëm
Lojtarët e Fortnite kanë gjetur një mënyrë të re për tu bërë të padukshëm dhe për të marrë avantazh mbi kundërshtarët e tyre. Për këtë do ju duhet Mudflap truck. Ky glitch u vu në dukje nga YouTuber-i Glitch King,…
Ky glitch në Warzone i detyron lojtarët të dëgjojnë rock pafund
Lojtarët e Warzone janë duke u kënaqur me muzikën e re të lojës, teksa i japin makinës në fushat e ngrira të Verdansk. Gjithsesi, për disa prej tyre këto këngë nuk kanë fund. Opsioni për të luajtur muzikë në automjetet…
Ky glitch i GTA Online ju lejon të bëni miliona për pak minuta
GTA Online është një punë absolutisht masive për çdo zhvillues dhe Rockstar Games ka bërë një punë të palodhur për ta mbajtur eksperiencën që ajo ofron sa më në formë. E gjithë ajo çfarë GTA Online ofron është e gjerë…
Bug i fundit i Warzone po i dërgon aksidentalisht lojtarët në Gulag
Eksperienca e Warzone është dëmtuar edhe një herë pasi një glitch i ri i lojës po dërgon lojtarët e pafat drejt e në Gulag sapo ata bëjnë spawn në Verdansk Pas shumë glitch-eve kritike në Warzone, me Infinity Ward duke…
Makinat e Fortnite po fluturojnë
Me ardhjen e update v13.40 në Fortnite, erdhën edhe makinat. Askush nuk mendoi se makinat kishin kapacitetin të fluturonin gjithsesi. Por duket se falë një glitchi, që është bërë viral, makinat realisht po fluturojnë në Fortnite. Është në fakt mjaft…