Demo e Ghostrunner sjell Genji në botën e Mirror’s Edge
Ju tashmë mund ta testoni lojën në demo Imagjinoni Mirror's Edge por ju jeni Genji nga Overwatch dhe po arratiseni (ose mbase po futeni) në një burg në një botë cyberpunk. Kjo është Ghostrunner. Ju vraponi në tokë, në mure,…