Elden Ring është loja më e madhe e FromSoftware deri tani
Menjëherë pas paraqitjes te konferenca e Microsoft në E3 2019, morëm disa detaje më konkrete nga bashkëpunimi i FromSoftware me autorin e Game of Thrones George R.R Martin. Në fjalë të pakta, duket si një Dark Souls në open-world. Miyazaki…
File-et e lojës Sekiro duket të tregojnë lojën e ardhshme të George R.R. Martin me From Software
Thashethemet e kanë që autori i A Song of Ice and Fire, novela në të cilën është bazuar seriali legjendar Game of Thrones, është në punim për një lojë me From Software dhe Hidetaka Miyazaki, krijuesin e Dark Souls. Tani…
George R.R Martin në bashkëpunim për një lojë me From Software
"Kam diskutuar me një lojë në Japoni" George R.R. Martin është shkrimtari i romanit të njohur "A song of Ice and Fire" që ka sjellë dhe adaptimin e tij në Game of Thrones. Ky i fundit si duket është duke…