Si të mposhtni Storm King në Fortnitemares
Disa këshilla dhe pikat e tij të dobëta Lojtarët e Fortnite Chapter 2 të cilët po përpiqejn të mbarojnë sfidat Fortnitemares kanë përpara tyre një detyrë mjaft të vështirë: të mundin Storm King. Boss-i gjigand ka qënë pjesë e Save…
Storm King në Fortnite është bërë nerf
Lëvizje mjaft e shpejtë kjo. Storm King, praktikisht armiku më i ri gjigand në Fortnite, erdhi pardje me update-in e ri të lojës. Shumë lojtarë mund të thonin se ishte e pamundur të përballeshe me të dhe duket se sa…
Guida për sfidat e Fortnite Fortnitemares
Ja si t'i përmbushni sfidat e Fortnitemares. Eventi i limituar për këtë Halloween në Fortnite, Fortnitemares erdhi në lojë në 29 tetor, për t'i futur të gjithë në atmosferë festive me Halloween cosmetics dhe skins, por edhe duke shtuar një…
Leak: Harpoon Gun do të vijë së shpejti në Fortnite
Nëse burimi nga ka ardhur ky leak është i saktë, së shpejti Fortnite Chapter 2 do të shohë prezantimin e Harpon Gun. Pas ardhjes së update v11.10 në 29 tetor, Epic Games shtoi shumë gjëra të reja në filet e…
Fortnitemares vjen në update-in e ri të Fortnite
Fortnitemares është zyrtarisht këtu. Informacionet për update-in v.11.10 të Fortnite Chapter 2 janë publikuar zyrtarisht nga Epic, duke detajuar çdo gjë që mund të presim të vijë në lojë me rikthimin e Fortnitemares. Një e ligë antike është shpërndarë në…
Kur do të fillojë Fortnitemares 2019?
Nëse nuk keni se çfarë të bëni gjatë Halloween dhe jeni në humor për pak atmosferë festive, gjasat janë që do ta kaloni kohën duke luajtur Fortnitemares. Tetori po vjen drejt fundit dhe një nga festat më të bukura të…
Performanca e Fortnite do të rregullohet në Patch v11.01
Epic Games ka identifikuar problemin tipik të frames-per-second që lojtarët e Fortnite kanë përjetuar që kur Fortnite Chapter 2 u lançua në 15 tetor. Sado që Epic është ende duke u marrë me problemin, patch-i v11.01 do të përfshijë brenda…
Shpërthen kubi i Fortnite, dërgon lojtarët në një dimension magjik
Loot Lake është tani Stonehenge Kubi i Fortnite, i cili është vërtitur rreth hartës që nga fundi i gushtit, shpërtheu sot dhe i transportoi lojtarët në një dimension alternativ ku ligjet normale të realitetit nuk zbatohen. Ngjarja ishte paraprirë nga…
Fortnite: Eventi më I madh brenda lojës është njoftuar, lutuni per “cube death”
Në përputhje me fundin e Fortnitemares, diçka e madhe do të ndodh këtë të diel. Më në fund. Më fund, kubiku i Fortnite mund të na tregojë se ç'ka brenda. Epic sapo njoftoi se lojtarët duhet të përpiqen të hyjnë…
Zbulohet një ‘trap’ i ri në Fortnite
Fortnite ka marrë një nga update-et më të medha kohët e fundit. Epic Games lançoi versionin 6.20 në 24 Tetor dhe ky i fundit na solli eventin e Fortnitemares. Informacion interesant është gjetur në të dhënat e lojës, duke përfshirë…