fbpx

Tag: fortnite season 6

Deathstroke vjen në Fortnite si pjesë e crossover-it të Batman
Leaker-at e Fortnite kanë zbuluar se Deathstroke do të jetë personazhi tjetër DC Comics që do të shfaqet në lojë, si pjesë e një crossover-i të ri të madh Batman. Kapitulli 2, Sezoni 5 i Fortnite paraqiti disa nga crossover-at…
Ku mund ta gjeni Cult Artifact në Fortnite Season 6 Spire Quest?
Sapo lojtarët të përfundojnë Spares Quests të Tarana, ata mund të kalojnë në vijën kërkimore të Raz dhe njëri prej tyre të ngarkojë lojtarët me gjetjen e një Cult Artifact nga Spire POI, i vendosur në qendër të hartës. Ja…
Fortnite shton Musical Emote me Bruno Mars
Pas shumë bashkëpunimesh me artistë të tjerë muzikorë, Fortnite u sjell fansave një emote të frymëzuar nga Bruno Mars. Që nga lançimi, loja hit Battle Royale, Fortnite është bërë e njohur për shumë gjëra, sidomos për crossovers. Duke filluar me Avengers:…
Si të fluturoni me pula në Season 6 të Fortnite
Si të fluturoni me pula në sezonin më të fundit të Fortnite është ndoshta një nga pyetjet më të çuditshme që është kërkuar deri më tani. Me debutimin e derrave, ujqërve dhe grabitqarëve (për të përmendur disa) në lojë, pulat…
Ç’do të sjellë update-i 16.10 për Fortnite
Fansat e Fortnite! Do të vijë një shumëllojshmëri fix-esh të bug-eve dhe glitch-eve për BR dhe Creative Modes në patch-in e ardhshëm të lojës: v16.10. Fortnite Season 6 mori update-in e tij (v16.00) më 16 mars, duke sjellë një varg përmbajtjesh të reja…
Gjithçka që dimë mbi Enlightened skins në Fortnite
Ndërsa Enlightened skins nuk janë asgjë e re për Fortnite, pasi kanë qenë një pjesë e lojës për shumë sezone, ato aktualisht nuk janë në dispozicion për t'u fituar në lojë ende. Çdo sezon, lojtarëve të Fortnite u jepet mundësia të marrin…
Lista Tier e Primal Weapons të Season 6 të Fortnite
Ka shumë armë të reja në Fortnite Chapter 2 Season 6 dhe një mekanizëm krejtësisht të ri crafting me mënyra të ndryshme upgrade-i. Fortnite Chapter 2 Season 6, i njohur ndryshe si Fortnite Primal, me të vërtetë i bëri një…
Të gjitha vendndodhjet e Exotic Weapons të Sezonit 6 të Fortnite
Sezoni 6 i Fortnite prezantoi sistemin crafting për herë të parë dhe shënoi kthimin e Exotic weapons. Por ka diçka që duhet të dini! Harta ka ndryshuar dhe si pasojë armët janë zhvendosur, Exotic weapons janë më pak nga ato…
Duket se dinosaurët do të vijnë së shpejti në Fortnite
Dataminers zbulojnë prova që sugjerojnë se dinosaurët mund të arrijnë së shpejti në Fortnite, diçka shumë e mundshme duke pasur parasysh temën kryesore të sezonit. Sezoni 6 Chapter 2 i Fortnite filloi zyrtarisht dje, duke i dërguar lojtarët përsëri në…