Joker vë rekord si film comic book me 2 fitore në Golden Globes
Ylli Joaquin Phoenix dhe kompozitorja Hildur Gudnadóttir fituan në kategoritë përkatëse. Joker nuk ja doli të merrte çmimin e madh në Golden Globes Awards, por si një film i ardhur nga një comic book arriti të thyente rekordet e tij.…
Pas disa viteve Fortnite do të kthehet në një film shumë të suksesshëm
Blockbuster-at e ardhshëm të Hollywood do të jenë të bazuar në videolojëra, mbi të gjitha në Fortnite dhe Minecraft. Kjo sipas shefit të zhvllimit të biznesit në Paradox, Shams Jorjani. Jorjani merr si rast hitet e mëdha të Marvel Cinematic…
Brie Larson, shpëtimtarja e Avengers në trailer-in e ri të Captain Marvel
“Dëshironi të dini se çfarë jeni në të vërtetë?” Kjo është një pyetje e paraqitur për Carol Danvers (Brie Larson) në trailer-in e dytë të Captain Marvel. Dhe kjo është një pyetje të cilën fansat e Marvel i kanë bërë…
Tom Holland i Spider-Man do të luajë Nathan Drake në filmin Uncharted
Aktori i Spider-Man: Homecoming Tom Holland do të jetë pjesë e kastit në filmin më të ri të Sony, Uncharted, në rolin e Nathan Drake. Holland  do të luajë Drake në moshë të re të bazuar në skenat e ngjarjeve…