fbpx

Tag: Ever Given

U deshën gjashtë ditë për të nxjerrë Ever Given nga Kanali Suez dhe 11 orë për ta ndërtuar atë në Minecraft
Ever Given lundroi në Kanalin e Suezit dhe zemrat tona në 23 Mars, dhe kaloi një kohë të gjatë i bllokuar në secilën. Ndërsa dyqani u nxjorr nga kanali pas gjashtë ditësh bllokimi të një prej shumë korsive më të…
Më në fund anija e kanalit Suez lirohet pas 5 ditësh
Kanali i Suezit është zhbllokuar më në fund pasi ekipet e shpëtimit arritën të zhvendosnin anijen e ngarkuar Ever Given që kishte shkaktuar gjithë këtë trazirë. Në fillim të kësaj jave, raportet dolën në sipërfaqe se anija ishte mbërthyer në…
Këto ishin memet më të mira nga incidenti në Kanalin e Suezit
Pas disa muajsh tashmë në karantinë, mund të thuhet me siguri që aktiviteti i gjithësecilit prej nesh është minimal. Kjo shpjegon se përse në internet gjëja më argëtuese për momentin është një anije e madhe mallrash që prej disa ditësh…