fbpx
Erangel 2.0 mund të vijë në PUBG Mobile në dhjetor
Sipas një raportimi mendohet se Erangel 2.0 do i bashkohet PUBG Mobile në dhjetor. Sipas një raportimi të ri, PUBG Mobile ka më në fund gjasa ti bashkohet komunitetit të PC, për të patur një mundësi që të luajë në…
Kjo video e PUBG Mobile na tregon Erangel 2.0
Erangel 2.0 sjell pamje të reja nga PUBG Fenomeni i battle royale-it, PUBG Mobile ka qenë pa frikë një nga lojërat më të përfolura të vitit dhe duket se zhvilluesit duan që lojtarët ta mbajnë vëmendjen aty. Vetë loja fillestare…