Loja e re falas e Epic Store është live
Gjithashtu është zbuluar edhe loja e javës së ardhshme. Epic Games ka premtuar një vit me lojëra falas dhe e ka mbajtur fjalën, duhet ta pranojmë. Loja e fundit falas është tashmë e disponueshme dhe si për traditë, është zbuluar…
Trilogjia e Arkham dhe çdo Lego Batman janë falas në Epic Store
'Giveaway' më e fundit i Epic Store është më e madhja e saj deri më tani, duke ofruar jo një, jo dy, por gjashtë lojëra për një çmim të ulët, i cili është pothuajse absolutisht asgjë. Dhe gjithҫka kësaj rradhe…
Në mungesë të një forumi, lojtarët e Borderlands 3 i janë drejtuar sërish Steam
Lojtarët e Borderlands 3 po përdorin forumin e Borderlands 2 në Steam. Lojtarët e Borderlands 3 të PC, në mungesë të një vendi ku mund të shprehin mendimet dhe shqetësimet e tyre për lojën kanë gjetur strehim në forumin e…