Çfarë ka në Battle Pass-in e Fortnite Chapter 2?
Me Fortnite Chapter 2 edhe Battle Pass-i vjen me ndryshimet e tij. Fansat e Fortnite kanë qenë të dëshpëruar për ta luajtur lojën që kur ajo u fshi nga website-i i Epic dhe praktikisht la një vrimë të zezë pas…
Këto janë armët e reja në Fortnite Chapter 2
Fortnite Chapter 2 ka sjellë disa nga ndryshimet më të mëdha që kemi parë në lojë deri tani dhe lojtarët që e kanë shkarkuar së shpejti do të mund të shohin edhe armët e reja të lojës. Lista e armëve…
Fortnite Save the World mund të bëhet falas së shpejti
Së shpejti mund të keni mundësi të luani falas dhe pjesën tjetër të Fortnite Përpara se Fortnite të kishte një battle royale dhe të shndërrohej në fenomenin global që është sot, ishte një lojë PvE që tashmë njihet si Fortnite…
Këto janë të gjitha sfidat e Fortnite Chapter 2
Pas lançimit të trailerit kinematik dhe leaks-ave të shumta për skine dhe cosmetics, seti i parë i sfidave ose 'Feats' për Fortnite Chapter 2 është zbuluar dhe ka shumë gjëra që do i mbajnë lojtarët në majë të gishtave. Lista…
Këto janë vendet e reja në hartën e Fortnite Chapter 2
Fortnite Chapter 2 vjen me një hartë të re Fortnite Chapter 2 më në fund ka ardhur dhe ka sjellë me vete një hartë tërësisht të re si dhe shumë points-of-interest të ndryshuara në sezonin e ri të battle royale.…
Fortnite Chapter 2 është zyrtarisht online, së bashku me një trailer
Bëhuni gati të hidheni në hartën e re! Fortnite është rikthyer, pasi u thith nga një vrimë e zezë në univers, me Epic që më në fund zbuloi detajet e Fortnite Chapter 2, së bashku me një trailer kinematik që…
Ninja, Tfue, CouRage etj, reagojnë ndaj The End në Fortnite
Në datë 13 tetor, Epic Games solli The End në Fortnite. Gjatë eventit një meteor erdhi nga një rift në qiell dhe e shkatërroi hartën, duke lënë pas vetëm një vrimë të zezë. Epic Games më tej literalisht e fshiu…
Kur do të jetë Fortnite prapë online?
Pas mbylljes së Season 10, që literalisht thjesht e fshiu Fortnite jashtë ekzistencës, duke i lënë lojtarët në pritje të një vrime të zezë, nuk pati asnjë njoftim të mëtejshëm se kur loja do të kthehej online pas The End.…
Eventi The End në Fortnite bëri crash Twitch
Në Mixer mendohet të ketë ndodhur e njejta gjë. Teksa miliona njerëz tentuan të shikonin eventin The End, për mbylljen e Season 10 në Fortnite, Twitch bëri crash. Mbi një milion fansa hynë nëpër kanalet e tyre të preferuara për…
Epic Games literalisht fshiu Fortnite nga ekzistenca
Epic Games, zhvilluesi i Fortnite literalisht ka fshirë të gjithë ekzistencën e lojës gjatë eventit të Season 10. Duke e marrë emrin e eventit më seriozisht nga çfarë po pritej, Epic mori vendimin që të fshinte Fortnite nga ekzistenca në…