DualShock 5 e PlayStation pritet të monitorojë rrahjet e zemrës suaj
Të paktën këtë sugjerojnë pamjet e liçensës së fundit të controller-it të PS5 Një tjetër liçensë e PS5 ka dalë në sipërfaqe, në dukje duke konfirmuar se controller-i i gjeneratës së ardhshme të Sony, DualShock 5, mund të përdorë teknologjinë…
Patenta e fundit tregon se DualShock 5 do të marrë komanda zanore
Controller-i i PlayStation 5 do të ketë një mikrofon të integruar Sony Interactive Entertainment ka fituar një patentë të re e cila sugjeron se DualShock 5 do të mund të marrë komanda zanore nëpërmjet një mikrofoni të integruar. Teknologjia e…
Controller-i i PS5 mund të përdoret nga 3 persona në të njëjtën kohë
Edhe pse trailer-i më i ri i Xbox Series X u paraqit më para se Playstation 5, leak-et e controller-it të ps5 kanë shpërndarë shumë informacione të reja. Sikur u rraportua në fillim nga LetsGoDigital, një patentë e dalë nga…
Një foto e bërë leak zbulon pamjet e para të DualShock 5
A janë këto pamjet e para të DualShock 5? Një imazh i ri i bërë leak i PlayStation 5 na tregon neve pamjen e controller-it DualShock 5, si dhe gjithashtu hedh shenja drejt një remake të Demon's Souls që po…
Ja si duket controller-i i PlayStation 5
Zbulohet patenta e mundshme e DualShock 5. Një patentë e re nga Sony Interactive duket të tregoje një farë pamjeje të controller-it të PS5, një vit përpara lançimit zyrtar të konsolës, në fundvitin e 2020s. Skicat u publikuan në Japanese…
Kamera e controllerit të PS5 do të gjurmojë mimikat tuaja për të krijuar emoji
Një herë e një kohë më parë, bota u çmend kur për herë të parë u paraqitën emoji-t. Sot janë thjesht një mjet komunikimi për ata që zgjedhin ti përdorin. Për të qenë të sinqertë dmth, askush nuk është më…